Echipa noastra multidisciplinara de specialisti foloseste cele mai noi tehnologii pentru a va oferi un nivel ridicat de ingrijire, chiar si pentru cele mai solicitante si dificile cazuri.

Putem reduce la maximum timpul petrecut pentru a primi lucrarile protetice ale pacientilor nostri. Pentru cele mai complexe tratamente si interventii, putem pre-planifica si coordona virtual intregul tratament, prin intermediul multitudinii de specialisti, putand oferi tratamente chirurgicale si restaurative in aceeasi sedinta. Astfel, pacientii beneficiaza de avantajul consultatiilor si tratamentelor facute de cei mai buni specialisti, totul fiind rapid si usor.

Investigatii imagistice si diagnoza avansata

Clarodent foloseste investigatii imagistice si diagnostice pentru a oferi pacientilor cea mai buna ingrijire posibila. Prin intermediul unor programe software 3D avansate si cu ajutorul CBCT, specialistii nostri pot vizualiza toate detaliile dintilor, gingiilor sau altor zone ale cavitatii orale ascunse vederii, totul intr-o maniera tridimensionala. Folosind cea mai actuala tehnologie imagistica, putem oferi pacientilor nostri avantajul coordonarii diagnosticului cu planul de tratament.

Dorim sa educam si sa ajutam pacientii sa adopte obiceiuri corecte de igiena orala si sa ia cele mai bune decizii pentru a-si imbunatati sanatatea orala. Facem acest lucru dezvoltand relatii stranse cu fiecare pacient – de aceea pacientii ne aleg pentru tratamentul lor sau al copiilor lor.

Beneficiile tratamentului de ortodontie digitala
  • Precizie superioara
  • Cost redus
  • Timp redus de tratament
Avand atatea optiuni de aparate dentare, care este cel mai potrivit pentru tine?

Putini oameni sunt suficient de norocosi sa se nasca avand dintii perfecti, insa tratamentul ortodontic poate face o diferenta uriasa pentru tine sau copilul tau. La Clarodent te vom ajuta sa faci cea mai buna alegere in ceea ce te priveste, insa aici vei regasi cele mai frecvente tipuri de tratamente:

  • Alignerele reprezinta o optiune excelenta pentru adultii care doresc sa aiba un tratament invizibil. Acestea sunt o succesiune de gutiere subtiri de plastic care pot fi folosite pentru indreptarea dintilor, insa fara a utiliza bracketuri metalice sau ceramice. Acestea se aseamana gutierelor de albire, fiind individualizate fiecarui pacient, subtiri si transparente, deplasand dintii pas cu pas pana in pozitia finala. Gutierele se indeparteaza pentru a manca si igienizare, urmand a fi schimbate cu un nou aligner conform indicatiilor medicului. Fiecare aligner va deplasa dintii inca un pas mai departe.

  • Bracketurile metalice sunt realizate din aliaje speciale, avand dimensiuni mult mai mici decat in trecut. Precizia bracketurilor pe care le folosim la Clarodent este extrem de ridicata, garantand obtinerea unui rezultat optim pentru fiecare pacient in parte. Arcurile folosite sunt denumite “heat-activated”, realizand deplasarea rapida a dintilor, intr-o maniera mai confortabila, raspunzand temperaturii degajate de corpul tau.

  • Bracketurile ceramice se aseamana formei bracketurilor metalice, avand insa capacitatea de a se “camufla” cu usurinta, fiind greu observabile.

  • Brackturile linguale folosesc diverse tipuri de bracketuri si arcuri metalice, insa acestea se vor aplica pe suprafata interioara, invizibila, a dintilor si sunt ascunse vederii.

 

CAD/CAM (Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing)

Prin folosirea tehnologiilor CAD/CAM, medicii nostri pot planifica si realiza lucrari protetice sau alte tratamente restaurative prin intermediul modelarii digitale. Pentru pacienti, aceasta inseamna o expeienta mai confortabila, un timp de tratament mai scurt si rezultate superioare.

Amprente dentare digitale

Ce inseamna aceasta?
Folosind cele mai noi tehnologii digitale, medicii pot realiza lucrari protetice precise prin intermediul unui scanner intraoral, fara a mai utiliza modele de gips. Amprentele dentare digitale sunt mai confortabile pentru pacienti in comparatie cu amprentele traditionale. In plus fata de confort, scanarile pot fi vizualizate imediat de catre medic inainte de a fi trimise catre laborator, aceasta facand intregul proces mult mai rapid si mai eficient.

Cum functioneaza?
  1. Scanare digitala: se creeaza un model 3D al dintilor tai folosind tehnologia digitala de scanare
  2. Planificarea tratamentului: folosind simularea virtuala 3D, se concepe plantul de tratament optim pentru tine si vei putea vedea cum vor arata dintii tai
  3. Creat doar pentru tine: conceperea tratamentului si aparatelor se face in mod individualizat, astfel incat dintii sa fie deplasati eficient in pozitia ideala.
Scanner intraoral

Scannerul 3D pe care il folosim pentru obtinerea amprentelor dentare digitale este produs de catre un fabricant de top. Acest sistem non-invaziv este confortabil si convenabil pentru pacienti, permitand medicilor sa transmita imagini ale dintilor pacientilor, pentru procesare in doar cateva minute.

Radiografii digitale

Radiografiile au devenit mai confortabile prin intermediul acestei tehnologii de inalta calitate, durabile si sigure! Principalul avantaj al acestei tehnologii este ca face diagnosticarea anomaliilor si problemelor orale mult mai rapida si mai usoara! Este mai confortabil pentru pacienti, iar doza de radiatii este mult mai redusa.

Prin aceasta tehnologie de ultima ora, se folosesc senzori digitali in locul filmelor traditionale. Prin folosirea radiografiilor digitale, procesul devine mult mai rapid pentru ca nu mai este necesar procesul chimic de tratare a filmului. Medicul poate vizualiza imaginile pe un monitor, sa le mareasca si sa observe toate problemele in vederea unei diagnosticari complete si corecte.

Microscop dentar

Microscopul dentar si-a castigat locul de cinste in tratamentul stomatologic, fiind indispensabil unui tratament de canal de succes sau pentru obtinerea unei calitati exceptionale a preparatiilor pentru lucrari protetice.
La Clarodent, microscopul dentar ne ajuta sa iti oferim un tratament de calitate excelenta!