Tratamente dentare anti-aging

Ce inseamna tratamente dentare anti-aging?

Tratamentele dentare anti-aging pot indeparta ani de pe chipul tau fara niciun fel de interventie chirurgicala. Multi pacienti nu realizeaza impactul pe care il au dintii patati, ingalbeniti, inghesuiti, tociti sau fracturati asupra aspectului lor facial. Tratamente dentare anti-aging produc rezultate impresionante care pot fi obtinute prin intermediul albirilor dentare, fatetelor dentare si coroanelor, implanturilor dentare si tratamentelor ortodontice. Aceste metode sunt folosite in clinica noastra pentru a oferi pacientilor nostri beneficiile indepartarii anilor de pe chipul lor.

Tratamentele dentare anti-aging: dati timpul inapoi si zambiti!

Avand la dispozitie cele mai moderne tehnologii disponibile pe piata, putem oferi pacientilor Clarodent mai mult decat o simpla albire si stralucire a zambetului: putem sa redam plenitudinea fetei, sa reducem ridurile, sa refacem echilibrul si plinatatea buzelor, totul fara a folosi metode injectabile sau chirurgicale.

Tratementele dentare anti-aging sunt o premiera in Romania, folosind cele mai avansate tehnici si tehnologii pentru a realiza lucrari dentare de o calitate exceptionala. Atunci cand iei in considerare proceduri dentare avansate, precum implanturi sau fatete, trebuie sa stii ca esti in cele mai bune maini. Noi folosim doar materiale si echipamente de cea mai inalta calitate; in laboratorul nostru state-of-the-art realizam coroane, fatete si lucrari pe implant, care se potrivesc perfect ca si dimensiune si culoare, refacand zambetul in mod absolut natural.

Cheia pentru transformarea anti-aging: culoare, dimensiune&forma

Aproape fiecare pacient are anumiti dinti care sunt imperfecti, dar ceea ce observa ceilalti la noi este zambetul in totalitate. Dintii ingalbeniti, tociti sau inghesuiti atrag atentia asupra zambetului si adauga instantaneu 5 – 10 ani chipului tau. Buzele sigure sunt sustinute de catre dintii si oasele maxilare, iar pe masura ce imbatranim, aceasta fundatie devine si mai importanta. Am avut multi pacienti care spuneau ca erau perceputi de catre ceilalti ca fiind mult mai in varsta decat erau, din cauza dintilor ciobiti, alterati, tociti, inghesuiti ori a lipsei de “plenitudine” si vigoare a zambetului.

Cand pacientii ne intreaba ce anume transforma un zambet intr-unul deosebit, raspunsul ii surprinde: „Unul dintre cele mai frumoase complimente pe care le poti primi legat de zambetul tau, este acela ca oamenii nu isi dau seama imediat ca anume este schimbat la tine. Ei pot sa spuna : “Ceva este schimbat” sau “Ti-ai schimbat coafura?”, insa nu vor realiza ca este vorba de dintii tai.”

Consultatia pentru tratamente dentare anti-aging presupune analizarea fiecarui aspect al fetei, nu doar asupra muscaturii sau culorii dintilor tai. Schimband dimensiunea, forma si proeminenta dintilor prin intermediul coroanelor, fatetelor, implanturilor sau tratamentelor ortodontice, se pot atenua ridurile din jurul gurii, se poate reface linia maxilarelor sau se poate echilibra aspectul zambetului fara vreo interventie chirurgicala.

Zambetul frumos si tanar, asociat cu celebritati ca Julia Roberts si Halle Berry, provine din faptul ca zambetul este “plin” si “viguros”. Aceasta “plenitudine” poate fi refacuta uneori doar prin folosirea unei combinatii intre tratamentele ortodontice si fatete dentare. In multe cazuri, refacerea zambetului poate fi facuta in doar cateva vizite prin folosirea fatetelor dentare.

Tratamente dentare anti-aging vs. proceduri cosmetice

Tehnicile anti-aging nu sunt universale pentru toti pacientii. Multi dintre acestia nu realizeaza cat de important este rolul pe care il joaca zambetul in stabilirea “varstei” chipului lor. Cat de albi sunt dintii, forma acestora, precum si modul in care dintii “modeleaza” treimea inferioara a fetei tale pot afecta in mod dramatic aspectul fetei. Sunt aspecte care pot fi rezolvate prin proceduri de cosmetic dentara – fara a fi nevoie sa se intervina chirurgical sau prin injectare de fillere.