Clinica stomatologica Bucuresti

Clarodent | Sursa Zambetului Tau

 

Bun venit la Clarodent!
Sanatatea dintilor tai si zambetul tau perfect sunt provocarea noastra zilnica…o provocare in care investim pasiune si profesionalism. Misiunea noastra este sa iti oferim tratamente ortodontice si de cosmetica dentara excelente, intr-un mediu profesionist, placut si relaxant. Acestea sunt realizate cu multa atentie si folosind cele mai avansate tehnologii si tehnici. Pentru noi, fiecare pacient este important. De aceea dorim, inca de la inceput, sa te facem sa te simti mai mult ca un prieten, decat ca un pacient. Preocuparea noastra este ca fiecare pacient sa fie tratat cu o atentie deosebita pentru confortul, timpul si nevoile lui. Apreciem increderea pe care ne-o oferi si ne straduim sa iti depasim asteptarile.

Cu prietenie,
Echipa Clarodent

OBTINE ZAMBETUL PERFECT
CERE O PROGRAMARE ACUM!
PROGRAMARE
clinica stomatologica bucuresti

Despre noi

Inca de la inceputul activitatii sale, in 2001, si-a cladit reputatia pe referintele primite de la pacientii multumiti, famillii, prieteni si alti medici dentisti.

Datorita abordarii diferite, apropiate, pacientii se simt in largul lor si vin cu placere in clinica noastra. Iti oferim o calitate exceptionala a tratamentului si iti aratam intreaga noastra grija, totul la un pret foarte convenabil. Suntem alaturi de pacientii nostri, iar acestia ne devin prieteni.

Clarodent este dedicat excelentei in ingrijirea dentara.

Ortodontie

Echipa noastra

Specialisti in ortodontie si stomatologie, dedicati rezolvarii problemelor tale dentare, fiind permanent pregatiti sa iti ofere o experienta ideala in cabinetul nostru si cel mai bun tratament dentar de care ai nevoie.

Imagini cabinet

Prima editie a Serilor Totul despre Mame

Creșterea copiilor este unul dintre aceste lucruri și acest fapt a fost cu atât mai evident vineri seara când, în plin cod portocaliu, Librăria Humanitas de la Cișmigiu s-a umplut de părinți buni, dornici să fie părinți și mai buni. Cu ocazia primei ediții a Serilor TDM (despre care veți auzi multe lucruri bune și anul viitor!), Otilia Mantelers ne-a readus aminte puterile vindecătoare ale jocului, iar dezvăluirea misterelor ortodonției de către prietenii noștri de la Clarodent a făcut aparatul dentar să pară un posibil bun prieten.

Clinica stomatologica Bucuresti | Clarodent – Sursa Zambetului Tau 
OBTINE ZAMBETUL PERFECT
CERE O PROGRAMARE ACUM!
PROGRAMARE