De ce sa alegi Clarodent pentru tratamentul ortodontic?

Iti oferim 9 motive!

  1. Delia TIGOIU are o experienta deosebita, fiind primul medic ortodont roman specializat in SUA.
  2. ORTHO All Inclusive® – Totul la vedere. Fara costuri ascunse! Din respect pentru tine. Este primul concept All Inclusive implementat in Romania.
  3. Perfectionarea continua a intregii echipe – organizam si prezentam cursuri pentru alti medici specialisti ortodonti si participam permanent la cursuri de perfectionare.
  4. Folosim cele mai bune materiale – materialele utilizate sunt realizate de cei mai importanti producatori mondiali si sunt fabricate in Germania si Statele Unite.
  5. Avem solutii pentru fiecare pacient – indiferent daca pacientul este copil, adolescent sau adult, fiecare poate gasi solutia optima pentru sine.
  6. Iti putem oferi doar metode de tratament ce si-au dovedit eficienta in timp – aparate dentare autoligaturante (autoactivante) fixe externe (ceamice sau metalice), aparate cu gutiere transparente invizibile.
  7. Sterilizarea este sigura – toate piesele si instrumentele sunt sterilizate dupa fiecare procedura! Regulile referitoare la curatenie si sterilizare depasesc standardele in domeniu. Indeplinim standardele aplicate in Statele Unite si Europa de Vest.
  8. Abordare prietenoasa si profesionala – pacientii ne devin prieteni. Ii respectam si ei simt acest lucru.
  9. Suntem mereu langa tine – pe toata perioada tratamentului si dupa finalizarea acestuia, iti stam mereu la dispozitie. Te vom ajuta pentru a obtine rezultatul pe care ti-l doresti.