Servicii Ortodontie si aparate dentare

Aparat dentar autoligaturant

Oricine decide sa isi puna un aparat dentar fix pentru a avea un zambet frumos si dinti sanatosi. Aceasta poate fi o cale dificila. 

Detalii
Aparat dentar invizibil

Aparatul dentar din “safir” este, de fapt, fabricat din alumina monocristalina, care este o ceramica speciala.

Detalii
Alignere

Aparatele dentare fixe (metalic sau ceramic) reprezinta varianta standard de corectare a anomaliilor dentare, dar foarte multi adulti prefera o varianta estetica, mai putin vizibila.

Detalii
Aparat dentar fix

Foarte multe persoane asociaza aparatele dentare fixe cu varsta adolescentei sau a copilariei, dar purtarea aparatului dentar de catre adulti a inceput sa fie tot mai frecventa.

Detalii
Ortodontie pentru adulti

Astazi, aparatul ortodontic constituie o optiune viabila pentru aproape orice adult. Dintii sanatosi se pot deplasa la orice varsta. Multe probleme ortodontice pot fi corectate, la adulti la fel de usor ca la copii.

Detalii
ortodontie pentru copii

Unii copii pot avea nevoie de o evaluare ortodontica inca de la varsta de 5 sau 6 ani. Chiar daca tratamentul este putin obisnuit la aceasta varsta, pot fi indicate cateva tratamente preventive.

Detalii
Ortodontie pentru adolescenti

Majoritatea pacientilor incep tratamentul ortodontic intre 9 si 16 ani, dar aceasta depinde de fiecare individ. Multe probleme ortodontice sunt mostenite. Exemple ale acestora sunt inghesuirea

Detalii
OBTINE ZAMBETUL PERFECT
CERE O PROGRAMARE ACUM!
PROGRAMARE