Servicii Estetica Dentara

Estetica dentara este menita sa refaca zambetul pacientului prin intermediul uneia sau mai multor proceduri specializate, precum fatete dentare, albirea dintilor, implanturi dentare, coroane si punti dentare, obturatii dentare fizionomice si proteze dentare.

Estetica dentara ofera multe beneficii reparatorii care vor restaura si imbunatati frumusetea naturala a zambetului pacientului, lucru care va avea un efect extraordinar si asupra increderii si stimei sale de sine.

Fatete Dentare

La Clarodent folosim fatete dentare de foarte multi ani pentru a realiza transformari deosebite ale zambetului. Realizand personal designul noilor zambete, medicii nostri au experienta.

Detalii
Albire dentara

Pentru cei care doresc rezultate mai rapide, albirea se poate obtine in doar 1 ora, fara riscuri suplimentare. Albirea acasa se face tot cu ajutorul gutierelor (individualizate sau preformante).

Detalii
Implant dentar

Implanturile dentare reprezinta standardul de ingrijire pentru pacientii care au dinti lipsa ori compromisi. Nu mai este nevoie sa apelezi doar la proteze, punti dentare sau alte proteze.

Detalii
Coroane si punti dentare

Pe masura ce inaintam in varsta, multi dintre noi constatam ca dintii nu mai sunt sanatosi din punct de vedere structural. Obturatiile de canal, obturatiile pierdute.

Detalii
Obturatii dentare fizionomice

Stomatologia moderna ne permite sa obtinem atat rezistenta, cat si o estetica naturala prin realizarea unor obturatii dentare fizionomice. Putem restaura dintii la rezistenta.

Detalii
Proteze dentare

Proteza dentara, totala sau partiala, constituie o solutie pentru inlocuirea mai multor dinti sau chiar a tuturor dintilor. Acesta este, uneori, singurul tratament atunci cand nu exista.

Detalii
Smile Makeover – refacerea zambetului

Refacerea zambetului este procesul de imbunatatirea a acestuia prin mai multe proceduri de cosmetizare precum albirea dintilor, fatete, obturatii fizionomice, coroane sau punti.

Detalii
OBTINE ZAMBETUL PERFECT
CERE O PROGRAMARE ACUM!
PROGRAMARE