Galerie video

Poti fi prea batran pentru aparat dentar?

Varsta este prea putin importanta atunci cand vorbim despre crearea unui zambet sanatos si frumos.

Care este varsta optima pentru un consult ortodontic?

Asociatia Americana de Ortodontie recomanda un prim consult ortodontic in jurul varstei de 7 ani. Doar un specialist ortodont iti va putea spune daca este nevoie de inceperea unui tratament ortodontic sau nu. Afla mai multe detalii aici:

Imi lipsesc dinti, pot purta aparat dentar?

Atunci cand lipsesc dinti, cei existenti au tendinta de a migra in spatiile libere fapt care poate duce la aparitia unor probleme parodontale sau functionale. Iata parerea specialistului nostru ortodont, Dr. Delia Tigoiu.

Cat dureaza un tratament ortodontic complet?

In medie, perioada unui tratament ortodontic complet este de 18 – 24 de luni, dar depinde foarte mult de fiecare caz in parte si de anomalia care trebuie tratata!

Care sunt primele simptome ale problemelor ortodontice?

Inghesuirea sau spatierea dintilor sunt cateva semne ale unor probleme ortodontice. Gaseste mai multe detalii mentionate de specialistul nostru ortodont, Dr. Delia Tigoiu, aici:

Cum imi ingrijesc aparatul dentar?

Aparatul dentar nu trebuie sa te sperie cand vine vorba despre ingrijirea lui. Poti urmari aici cativa pasi care te vor ajuta sa mentii o igiena corecta pe perioada tratamentului ortodontic.

De ce este nevoie de retainer?

Dupa finalizarea tratamentului ortodontic, dintii trebuie mentinuti in pozitia finala cu ajutorul aparatelor de contentie deoarece tendinta lor este de a reveni in pozitia initiala.

Cat dureaza un tratament ortodontic complet si garantia pe viata?

Perioada de contentie incepe odata cu finalizarea tratamentului ortodontic, iar durata este stabilita de specialistul ortodont.

Cat dureaza un tratament ortodontic complet si garantia pe viata?

Perioada de contentie incepe odata cu finalizarea tratamentului ortodontic, iar durata este stabilita de specialistul ortodont.

Ce este ortodontia?

Afla mai multe detalii despre ortodontie si cine o poate practica.

Tratamentul interceptiv
ORTHO All Inclusive
OBTINE ZAMBETUL PERFECT
CERE O PROGRAMARE ACUM!
PROGRAMARE