ortodontie pentru copii

Unii copii pot avea nevoie de o evaluare ortodontica inca de la varsta de 5 sau 6 ani. Chiar daca tratamentul este putin obisnuit la aceasta varsta, pot fi indicate cateva tratamente preventive.

Detalii
Ortodontie pentru adolescenti

Majoritatea pacientilor incep tratamentul ortodontic intre 9 si 16 ani, dar aceasta depinde de fiecare individ. Multe probleme ortodontice sunt mostenite. Exemple ale acestora sunt inghesuirea

Detalii
Ortodontie pentru adulti

Astazi, aparatul ortodontic constituie o optiune viabila pentru aproape orice adult. Dintii sanatosi se pot deplasa la orice varsta. Multe probleme ortodontice pot fi corectate, la adulti, la fel de usor ca la copii.

Detalii
Alignere

Oricine decide sa isi puna un aparat dentar fix pentru a avea un zambet frumos si dinti sanatosi. Exista o “scurtatura” – folosind bracketurile autoligaturante si autoactivante.

Detalii
Aparat dentar fix

Foarte multe persoane asociaza aparatele dentare fixe cu varsta adolescentei sau a copilariei, dar purtarea aparatului dentar de catre adulti a inceput sa fie tot mai frecventa.

Detalii
Aparat dentar invizibil

Nu toate aparatele dentare se aplica pe suprafata externa a dintilor. Exista aparate dentare care se aplica pe interiorul dintilor si se numesc “aparate dentare linguale”.

Detalii
Aparat dentar mobil

Bracketurile linguale 2D de la Forestadent sunt o solutie ideala pentru pacientii care isi doresc un aparat dentar “invizibil”.

Detalii
Alignere

Aparatele dentare fixe (metalic sau ceramic) reprezinta varianta standard de corectare a anomaliilor dentare, dar foarte multi adulti prefera o varianta estetica, mai putin vizibila.

Detalii
Fatete Dentare

La Clarodent folosim fatete dentare de foarte multi ani pentru a realiza transformari deosebite ale zambetului. Realizand personal designul noilor zambete, medicii nostri au experienta, indemanarea si simtul artistic

Detalii
Albire dentara

Pentru cei care doresc rezultate mai rapide, albirea se poate obtine in doar 1 ora, fara riscuri suplimentare. Albirea acasa se face tot cu ajutorul gutierelor (individualizate sau preformante).

Detalii
Implant dentar

Implanturile dentare reprezinta standardul de ingrijire pentru pacientii care au dinti lipsa ori compromisi. Nu mai este nevoie sa apelezi doar la proteze, punti dentare sau alte proteze mobilizabile.

Detalii
Coroane si punti dentare

Pe masura ce inaintam in varsta, multi dintre noi constatam ca dintii nu mai sunt sanatosi din punct de vedere structural. Obturatiile de canal, obturatiile pierdute.

Detalii
Obturatii dentare fizionomice

Stomatologia moderna ne permite sa obtinem atat rezistenta, cat si o estetica naturala prin realizarea unor obturatii dentare fizionomice. Putem restaura dintii la rezistenta.

Detalii
Proteze dentare

Proteza dentara, totala sau partiala, constituie o solutie pentru inlocuirea mai multor dinti sau chiar a tuturor dintilor. Acesta este, uneori, singurul tratament atunci cand nu exista.

Detalii
Tratamente de canal

Tratamentul de canal, cunoscut ca si terapie endodontica, este probabil cea mai “diabolizata” dintre toate procedurile dentare, dar reputatia de durere asociata tipic.

Detalii
Chirurgie dentara

Pregatirea specialistilor pentru chirurgia orala si maxilo-faciala necesita absolvirea unei perioade de specializare efectuate intr-un spital, dupa finalizarea facultatii.

Detalii
Tratamente parodontale

Noi credem ca o buna fundatie reprezinta cheia catre sanatatea orala optima; aceasta fundatie este reprezentata de catre os si tesuturile care mentin dintii la locul lor.

Detalii
Tratamente dentare anti-aging

“Tratamentele dentare anti-aging” pot indeparta ani de pe chipul tau fara niciun fel de interventie chirurgicala. Multi pacienti nu realizeaza impactul pe care il au.

Detalii
Anestezie fara durere

In cazul copiilor, pentru procedurile de anestezie se folosesc ace extrem de mici, scurte. Cantitatile de anestezic folosite sunt foarte mici (1/4 – 1/2 cartus).

Detalii
Smile Makeover – refacerea zambetului

Refacerea zambetului este procesul de imbunatatirea a acestuia prin mai multe proceduri de cosmetizare precum albirea dintilor, fatete, obturatii fizionomice, coroane sau punti.

Detalii
Obtine Zambetul Perfect
PROGRAMARE