Nicoleta GHEORGHE
Front Desk Manager

Este absolventa a Facultatii de Marketing si Afaceri Economice Internationale din cadrul Universitatii Spiru Haret. S-a alaturat echipei Clarodent dupa ce a dobandit o experienta importanta in ceea ce priveste relatiile cu clientii. Este prima persoana pe care o intalniti in clinica noastra si care are grija ca experienta pacientilor nostri sa fie placuta, astfel incat acestia sa-si doreasca sa revina. Caracterul sau expansiv ii face pe pacienti sa o indrageasca rapid si sa aiba incredere ca totul se va desfasura in cel mai bun mod.

Nicoleta se preocupa de pregatirea pacientilor pentru fiecare sedinta, fiind o persoana importanta pentru fiecare dintre vizitatorii nostri si membrii echipei. Este permanent dornica sa invete lucruri noi si, de aceea, participa periodic la cursuri de pregatire.

Responsabilitatile sale principale se refera la oferirea unei experiente excelente pacientilor nostri si pregatirea colegelor de la receptie, in scopul oferirii unor servicii de cea mai inalta calitate.

Educatie si specializari

 

2012 – 2015

Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Marketing si Afaceri Economice

Cursuri si certificari

 

Curs Prevenire Amenzi ANAF

Noiembrie 2016                        Constantin Teodor, Sef Corp Control

The Occlusion, The TMJ and The Orthodontic Treatment

Mai 2016, Bucuresti                         Prof. Dr. Richard P. McLAUGHLIN

Ortodontia Miofunctionala

Octombrie 2015 – Bucuresti               Dr. Niels HULSINK

Curs limba engleza      British Council

2012

Atestat informatica

2011

OBTINE ZAMBETUL PERFECT
CERE O PROGRAMARE ACUM!
PROGRAMARE