In situatii complexe si complicate, este preferabil ca pacientul sa primeasca un tratament cuprinzator, specializat, din partea unor medici dentisti inalt specializati si cu multa experienta. Acestia vor gandi un plan de tratament cuprinzator, modern si complet, pentru a obtine cele mai bune rezultate, adaptate fiecarui pacient in parte.

Pentru a obtine permanent rezultate optime, problemele trebuie analizate cu atentie, iar planul de tratament trebuie intocmit cu rigurozitate, etapizat. Secventa corecta a procedurilor terapeutice asigura expertiza necesara la momentul potrivit desfasurarii fiecarei manopere.

Efortul bine coordonat al intregii echipe permite descoperirea dificultatilor si limitarilor de tratament care pot aparea in cadrul tratamentelor indelungate, rezultand solutii si posibilitati care elimina confuzia si permit obtinerea celor mai bune rezultate.

Echipa Clarodent are in componenta un protetician, un ortodont, un pedodont, un chirurg maxilofacial/implantolog, dar si un endodont si un specialist TMJ. De aceea putem realiza orice plan de tratament complex pentru beneficiul pacientului.