Aparat dentar incognito

Ce este un aparat dentar Incognito?

Un aparat dentar Incognito este o alternativa moderna si invizibila la aparatele dentare fixe conventionale, ceramice sau metalice.
Un zambet perfect reprezinta incredere si succes atat in viata ta privata, cat si in cea profesionala. Te vei simti extraordinar stiind nu doar ca arati excelent, dar si ca zambetul tau este sanatos. Dintii drepti usureaza igienizarea, astfel ca atat dintii, cat si gingiile vor fi sanatoase pentru mai mult timp.

Aparatul dentar INCOGNITO® este conceput in mod individualizat pentru dintii tai, atat bracketurile, cat si arcurile Incognito sunt realizate individualizat prin cea mai inalta tehnica CAD/CAM. Designul extrem de subtire al bracketurilor de aur (anti-alergic) confera un maxim de confort pacientului si o adaptare rapida a vorbirii.

INCOGNITO® – este si pentru mine?

Vrei sa iti imbunatatesti zambetul, sa optimizati sanatatea dintilor tai si sa arati exceptional? Ai dorit sa ai un zambet perfect, dar ai fost jenat sa porti aparate metalice?
Daca raspunsul este DA, atunci un aparat dentar Incognito poate fi o solutie si pentru tine.

Avantajele aparatului dentar INCOGNITO®:

  • Orice malocluzie poate fi corectata, indiferent daca esti adolescent sau adult
  • Aparatul dentar lingual este singurul dispozitiv ortodontic invizibil cu adevarat
  • Bracketurile nu contin nichel (sunt antialergice) si sunt usor de curatat
  • Tratamentul ofera rezultate de inalta calitate
  • Design-ul individualizat si plat al bracketurilor si arcurilor confera maximum de confort pacientilor si o adaptare rapida a vorbirii

Clarodent iti ofera solutii moderne pentru a obtine un zambet ce iti va oferi mai multa incredere in tine. Un aparat dentar INCOGNITO® este complet invizibil, usor de curatat, iar singura persoana care stie ca faci tratament ortodontic esti doar tu!

Este conceput individualizat pentru dintii tai, ceea ce inseamna ca se va adapta perfect, dar si ca rezultatele vor fi pe masura.