Cui se adreseaza? Ce reprezinta?

Care sunt conditiile de acordare?

Domiciliul stabil sau viza de resedinta in Municipiul Bucuresti, obtinuta cu cel putin 6 luni inainte de depunerea cererii, pentru beneficiari minori avand varsta peste 14 ani.

In cazul beneficiarilor minori care nu au implinit varsta de 14 ani, reprezentantul legal trebuie sa aiba domiciliul stabil sau viza de resedinta in municipiul Bucuresti, cu cel putin 6 luni inainte de depunerea cererii.

Voucher tip 1

Amprenta si model de studiu, in valoare de 250 de lei

Voucher tip 2

Aparat ortodontic fix cu aplicarea acestuia, in valoare de 370 de lei

Bugetul maxim alocat/beneficiar este de:
-620 de lei ce include model de studiu si aplicarea unei singure arcade (inferioara/superioara)
-990 de lei ce include model de studiu si aplicarea ambelor arcade (inferioara si superioara)

Alege Clarodent si vei primi o reducere suplimentara de 300 de euro!

*camp obligatoriu

PASI DE URMAT

1. Eliberarea unei adeverinte medicale de la cabinetul de medicina dentara din cadrul unitatilor de invatamant scolar (cabinet stomatologic). Adeverinta atesta o dentitie tratata, fara carii, care poate suporta un tratament ortodontic de specialitate.

2. Prezentarea la medicul specialist ortodont de la Clarodent, pentru investigatiile necesare eliberarii indicatiei de aplicare a aparatului ortodontic fix. (Anexa 1).

3. Reprezentantul legal al copilului se va inscrie on-line, va selecta Clarodent din unitatile afiliate si va incarca documentele necesare pe site-ul http://smile.assmb.ro/campanie/.
Lista documentelor si cererile tip se regasesc pe site-ul http://smile.assmb.ro/ – Anexe la dosar.

4. In termen de 15 zile lucratoare reprezentantul legal va fi anuntat (telefonic/e-mail) sa se prezinte cu dosarul la ASSMB (Directia Programe, Proiecte din Bd. Ion Mihalache, nr. 11-13, sector 1, Bucuresti).

5. In termen de minim 10 zile lucratoare de la prezentarea de sediu se emite decizia de aprobare sau de respingere a dosarului in proiect.

6. Dupa comunicarea deciziei, beneficiarul prin reprezentantul legal, va semna contractual de acordare a voucherelor.

7. Reprezentantul legal va contacta Clarodent, in vederea stabilirii programarii. Se va prezenta impreuna cu beneficiarul avand asupra sa voucherele, decizia de aprobare si cartea sa de identitate.

8. Pasul suplimentar pe care doar de la Clarodent il poti obtine in plus: primesti 300 de euro reducere, suma care reprezinta faza de contentie. Contentia reprezinta faza finala a tratamentului ortodontic. Dupa ce se indeparteaza aparatul se realizeaza un nou dispozitiv, care va mentine dintii in pozitia finala, consfintind rezultatul obtinut.