Alina URS
Igienist dentar, Staff Manager

Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” – Facultatea de Medicina Dentara, Specializarea Profilaxie Stomatologica.

Are o bogata experienta ca si asistent in medicina dentara si specialist in profilaxie orala. Este cea care are grija ca dintii tai sa fie mereu curati si care va invata pasii unei igiene corecte zi de zi. Datorita profesionalismului de care da dovada, pacientii revin mereu cu placere si incredere.

Avand competenta de cel mai inalt nivel in asistenta pentru medicina dentara si ortodontie (fixa si mobila), asista si participa activ la realizarea pregatirii documentatiei de studiu pentru pacientii de ortodontie si la pregatirea modelelor necesare tratamentului, precum si a aparatelor de contentie necesare la finalizarea acestuia.

Ca Staff Manager, Alina coordoneaza activitatea colegelor noastre asistente si are grija ca totul sa functioneze excelent, astfel incat sa ai o experienta minunata la Clarodent.

Este in continua perfectionare participand la training-uri si cursuri de specialitate, in tara si in strainatate.

Educatie si specializari

 

2014 – 2017

Facultatea de Profilaxie Stomatologica – Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, Facultatea de Medicina Dentara

2005 – 2008

Scoala Post-liceala Sanitara “Sf. Vasile del Mare”

Cursuri si certificari

 

The Occlusion, The TMJ and The Orthodontic Treatment

Mai 2016 – Bucuresti
Prof. Dr. Richard P. McLAUGHLIN

Curs avansat in terapia mio-functionala

13 – 14 octombrie 2015 – Bucuresti  Dr. Niels HULSINK

Getting The Best from System 4.0

31 oct – 1 Nov 2014 – Bucuresti       Prof. Dr. John BENNETT

CURSURI SI CERTIFICARI
OBTINE ZAMBETUL PERFECT
CERE O PROGRAMARE ACUM!
PROGRAMARE